Felhasználási feltételek

Felhasználási feltételek

A jelenlegi alkalmazás a VadászApp Kft ( 5008 Szolnok, Karinthy Frigyes út 162. ADÓSZÁM:25439317-2-16 CÉGJEGYZÉKSZÁM:16-09-016586 ), tulajdonát képezi, így a kereskedelmi jogait kizárólagosan gyakorolja.

A felhasználók által megadott adatokat a program biztonságosan és a titkosítva kezeli, azokat harmadik félnek nem szolgáltatja ki. Ez alól kivételt képeznek a vadásztársaságok és erdészetek, melyek csak és kizárólag a saját területi jogkörükbe tartozó hatályos információkat láthatják a program felhasználóiról.

A jelenlegi program nem rögzíti adatbázisba a felhasználó tartózkodási helyét, így ezt sem tárolni, sem visszakövetni nem áll módunkban.

A VadászApp Kft kijelenti, hogy a jelenlegi program megfelel funkcióját tekintve minden hatályos jogszabálynak működését tekintve.

A program használata során megadott adatok a program aktuális, regisztrált felhasználóját terhelik minden tekintetben, teljeskörûen.

A jelenlegi program u.n. béta állapotban került kiadásra, így bármilyen hibát tapasztal, esetleg kérdése/kérése/panasza/meglátása adódik, kérem forduljon hozzánk bizalommal a http://vadaszapp.hu weboldalon található elérhetõségeink valamelyikén.

Köszönettel jó vadászatot kíván : a VadászApp Csapata.